2005
terug
2005.
Reis over Heidelberg, waar we Eddy Susanto opzoeken, via Oostenrijk naar Lago Caldonazzo. Vervolgens Toscane in: Uiteraard Florence (Firenze) en Siena.
Door groot onheil deze reis abrupt moeten afbreken. Maar Toscane heeft indruk gemaakt we komen terug.
2005
2006.
Hetgeen vorig jaar maar gedeeltelijk lukte, doen we dit jaar uitvoerig: Na een aanloop via de Bodensee, over Zwitserland naar Toscane gereden om daar uitgebreid rond te kijken.
Naast Siena vele dorpjes bezocht. Naast Toscane ook het Trasimeno Meer (UmbriŽ) en Elba bezocht.
2006
2012.
Voor Facile en Route controleren we de camperplaatsen in de Dolomieten: Zuid-Tirol en Trento (I).
Voor deze reis van 7 weken was dat alleen maar de aanleiding om daar heen te gaan. Hoofdzaak is uiteraard genieten van de schitterende natuur, de zeer grillige bergen Ťn van het heerlijke weer.
2006
2013.
We gaan weer voor Facile en Route op stap. Deze keer 4 weken in het toeristisch nauwelijks ontdekte Piemonte.
Dat is voor een groot deel wijnbouwgebied aan de zuidzijde van het door ons bezochte deel. Noordelijker komen we langs de rijstvelden van de Povlakte en (na het werk voor FeR) het Ortameer en Lago Maggiore.
Al met al zijn het prachtige streken met veel prachtige middeleeuwse stadjes en dorpen. Genieten dus.
2006

2014.
De ronde van ItaliŽ: Op een klein stukje boven VenetiŽ na touren we langs de hele kust van het vasteland en die van SiciliŽ. Schitterende steden en stadjes, zeer aparte natuur en duizenden jaren oude geschiedenis krijgen we op ons pad. Al met al een prachtige intensieve tocht.


2006

2019.
Een week met de Gemzen in de Dolomieten. Vanuit Campitello di Fassa maken we bij heerlijk weer 6 schitterende dagtochten in de omgeving: We zien zo o.a. de Passo Sella, de Marmolada, de lang- en Plattkofel, de Rosengarten Gruppe, het Labyrinth met de Karersee.

2006